Medlem av Norgeseliten logo

  1. Hjem
  2. Om oss
  1. Hjem
  2. Om oss

Om TRATEC ASElektrisk

Tratec AS Elektrisk har en historie som strekker seg tilbake til 1945. Dagens selskap ble etablert i 2003. Siden etableringen har bedriften hatt en positiv utvikling. Vi er i dag 60 ansatte. Selskapet er lokalisert i Rigedalen 29 i Kristiansand. Her har vi kontorlokaler, eget tavleverksted, lager for nødvendig materiell og møteplass for de ansatte. Du er også hjertelig velkommen innom for en kopp kaffe, eller en hyggelig prat.

Alle våre montører har en godt utrustet servicebil, noe som bidrar til å løse alle oppdrag raskt og effektivt.

Med 45 fagutdannet montører rår vi over en stor mengde med flinke fagfolk og flere av montørene har spesial kompetanse. Dette er montører som løser oppdrag innen f.eks smarthus, el-bil lading, solcelleanlegg, generell elektroinstallasjoner til din bolig / hytte.

Vår 24 timers vakttelefon sørger også for hjelp når noe virkelig haster.

Tratec AS Elektrisk har stor tro på at vi i tiden fremover skal være en riktig leverandør av elektrotjenester til de kundene som velger oss. Først og fremst fordi vi har trofaste medarbeidere som er villige til å ta i et tak og ikke gir seg før oppdraget er fullført etter kundens ønske og krav.

Tratec ASElektrisk og miljøansvar: 
Tratec ASElektrisk er en miljøfyrtårnsertifisert bedrift som setter miljø høyt på dagsorden. Vi har i dag 13 helelektriske servicebiler og flere er på vei. Vårt mål er å være helelektrisk innen 2022. Til kunden tilbyr vi mange miljøriktige alternativer som kan tilpasses din bolig.

 

 
What do you want to do ?
New mail

This site uses cookies. For more information click here.